“I forbindelse med at jeg aktuelt er ved at få lavet en ny hjemmeside med en fremragende, sjov, humoristisk og lettilgængelig tekst, var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvem der skulle skrive den – nemlig Charlotte Lind fra ORDgefühl, da jeg er vild med hendes måde at skrive og trylle med ordene på👍
Jeg vil gerne have en ny hjemmeside, der i den grad skiller sig ud ved at være lidt småskør, hvad angår teksten, da jeg – Psyko Dannie – er kendt for at være sjov, skør og mærkelig på den gode måde og gribe tingene noget anderledes an i forhold til andre konsulenter indenfor min branche.
Dette vil jeg derfor rigtigt gerne have, at min nye hjemmeside kommer til at bære meget præg af, hvilket jeg skal love for, at den gør nu, efter at Charlotte har fået helt frie tøjler til at formulere en tekst, som jeg er SÅ glad for, da jeg virkelig kan se mig selv i det skrevne 🍀🙏
Jeg kan derfor kun anbefale Charlottes skriverier til andre, da hun får ⭐⭐⭐⭐⭐ af mig for sit store arbejde med at få min hjemmeside til at skille sig markant ud fra andres”.

Dannie Skals Dalsgaard, selvstændig pædagogisk konsulent.

“I forbindelse med jeg blev selvstændig og skulle lave indholdet til min hjemmeside, fandt jeg ud af, hvor svært det kan være at sætte ord på sig selv og sine kompetencer. Jeg søgte derfor efter en sparringspartner og fandt ORDgefühl gennem mit kontorfællesskab.

Allerede fra første møde kunne det mærkes, at Charlotte til fulde forstår at aflæse sine medmennesker, lytte til deres hjerter og trække essensen ud i en lækker og velskrevet tekst.

Jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund, at jeg valgte at få Charlotte til at skrive min tekst, og kan varmt anbefale ORDgefühl som samarbejdspartner”.

Adele Dybkjær Skøttegaard, AD Writings

 

“Charlotte har været tekstforfatter på meget af vores online marketingmateriale. Hun fangede hurtigt vores kultur og ånd, og rammede det ind i målrettede tekster.

Hun er hurtigt, engageret og professionel. Mine bedste anbefalinger herfra!”.

Kåre Stephansen, Salgsdirektør

“Charlotte kan noget med ord, det lagde jeg i første omgang mærke til på LinkedIn. Jeg stoppede op og læste Charlottes indlæg, som skabte
resonans og genkendelse i mit univers. Efter et godt kaffemøde indledte vi et samarbejde, hvor det primære omdrejningspunkt har været tekster og sparring på indhold til to hjemmesider. I min søgen efter en tekstforfatter har det været særdeles vigtigt for mig at finde et menneske, som også forstod min passion og min måde at være tilstede i verdenen på.

Den forståelse har Charlotte til fulde formået at transformere til tekster, der i fuldt omfang beskriver mit faglige udgangspunkt og det jeg fagligt brænder for og mig, som det menneske jeg er.

Jeg kan på det varmeste anbefale ORDgefühl som samarbejdspartner”.
Michael Fjeldgaard, Your Next Step

 

Derudover finder du på mit skriveCV virksomheder, der beskæftiger sig med:
RekrutteringMadvarerKaffePersonlig træningBrandteknikIsoleringHavepavilloner og Dentalløsninger.

… og så er jeg fast klummeskribent hos Fyens Stiftstidende.

 

Lige meget, hvilken virksomhed du repræsenterer, afkoder jeg kulturen og tonen i den, så du får tekster, der sidder lige i skabet. Hver gang.

Er DU klar til at blive SET?

 

RING på tlf.: 2571 2511 – sammen finder vi den rigtige løsning for dig.