“I forbindelse med jeg blev selvstændig og skulle lave indholdet til min hjemmeside, fandt jeg ud af, hvor svært det kan være at sætte ord på sig selv og sine kompetencer. Jeg søgte derfor efter en sparringspartner og fandt ORDgefühl gennem mit kontorfællesskab.

Allerede fra første møde kunne det mærkes, at Charlotte til fulde forstår at aflæse sine medmennesker, lytte til deres hjerter og trække essensen ud i en lækker og velskrevet tekst.

Jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund, at jeg valgte at få Charlotte til at skrive min tekst, og kan varmt anbefale ORDgefühl som samarbejdspartner”.

Adele Dybkjær Skøttegaard, AD Writings

 

“Charlotte har været tekstforfatter på meget af vores online marketingmateriale. Hun fangede hurtigt vores kultur og ånd, og rammede det ind i målrettede tekster.

Hun er hurtigt, engageret og professionel. Mine bedste anbefalinger herfra!”.

Kåre Stephansen, Salgsdirektør

“Charlotte kan noget med ord, det lagde jeg i første omgang mærke til på LinkedIn. Jeg stoppede op og læste Charlottes indlæg, som skabte
resonans og genkendelse i mit univers. Efter et godt kaffemøde indledte vi et samarbejde, hvor det primære omdrejningspunkt har været tekster og sparring på indhold til to hjemmesider. I min søgen efter en tekstforfatter har det været særdeles vigtigt for mig at finde et menneske, som også forstod min passion og min måde at være tilstede i verdenen på.

Den forståelse har Charlotte til fulde formået at transformere til tekster, der i fuldt omfang beskriver mit faglige udgangspunkt og det jeg fagligt brænder for og mig, som det menneske jeg er.

Jeg kan på det varmeste anbefale ORDgefühl som samarbejdspartner”.
Michael Fjeldgaard, Your Next Step

 

Derudover finder du på mit skriveCV virksomheder, der beskæftiger sig med:
RekrutteringMadvarerKaffePersonlig træningBrandteknikIsoleringHavepavilloner og Dentalløsninger.

… og så er jeg fast klummeskribent hos Fyens Stiftstidende.

 

Lige meget, hvilken virksomhed du repræsenterer, afkoder jeg kulturen og tonen i den, så du får tekster, der sidder lige i skabet. Hver gang.

Er DU klar til at blive SET?

 

RING på tlf.: 2571 2511 – sammen finder vi den rigtige løsning for dig.