BARE VÆR DIG SELV
…e
n autentisk ’Om’ tekst rammer hovedet på dine kunders søm

Den svære tekst
‘Om’ teksten er ofte den sværeste at skrive selv. Janteloven bremser mange i at fremhæve sig selv. Jeg hører udsagn som ‘jeg vil ikke blære mig’, ‘vi vil ikke virke selvfede’ eller ‘det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at skrive’. Men prøv lige at læse videre…

‘Om’ hammeren
En personlig og nærværende ’Om’ tekst er den hammer, der for alvor kan ramme hovedet på sømmet hos dine kunder. Nogle kalder det personlig branding – jeg kalder det bare vær dig selv.

Troværdighed og tillid
Forestil dig, at hammeren er det, der slår din troværdighed fast. Det skaber tillid hos dine kunder. De kan mærke dig, og de genkender samtidig noget i sig selv. Hvad du får ud af det? Folk begynder at fortælle andre om dig, fordi du er anderledes: du viser, hvem du er. Sådan noget husker folk. Det giver dig flere besøgende på fx din hjemmeside og din Facebookside. Jo mere omtale og jo flere klik, jo større sandsynlighed for flere kunder og øget omsætning.

Skal du have opgraderet din hjemmesides værktøjskasse?

Hvordan?
Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og fortælle om dig selv. Dine ord banker jeg sammen til en autentisk ‘Om’ tekst, der virkelig rammer dine kunder. Interviewet varer ca. 1 time.

Din investering
Kr. 3.800,- ex. moms.

Gi’ mig et kald på tlf.: 2571 2511, hvis du er klar til at få dine kunder – og din virksomhed – op at ringe.